Kantien Karolien — voedingscoach

Vondst van de week

Toen ik gisteren ‘vlug even’ langs de biowinkel ging (die zich zaligerwijze net om de hoek van mijn appartement bevindt) om boekweit-noedels, botste ik op nog 3 andere soorten glutenvrije noedels! Ik heb dan maar ineens alle soorten gekocht om ze binnenkort eens te testen. De ingrediëntenlijsten zijn alleszins clean, geen toegevoegde vuiligheid. AANRADER!!

Er is de soort die ik al kende:
100% boekweit noedels
en de drie nieuwe soorten (In mijn wereld alleszins. Geen idee hoe lang ze al echt bestaan…) die ik ontdekte:
gierst & bruine rijst noedels
bruine rijst & wakame noedels (wakame = zeewier)
pompoen, gember en rijstnoedels 

Voor 3,25 euro per pakje waren ze daar te koop. Online vond ik ze aan 3,29 euro per pakje.

noodles

Post A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.