Kantien Karolien — voedingscoach

Ik ga naar Londen en ik neem mee…

Ik sta op het punt om te vertrekken naar Londen. Mijn dierbare vriendin Lisbeth gaan bezoeken! Aangezien ik weet dat ik slecht gezind word als ik honger krijg, heb ik me voorbereid op ‘twee uurtjes eurostar’. Haha. Ken jezelf.

  • Zelfgemaakte pompoenballetjes met cacao
  • Boerenkool chips
  • Lunch met granaatappel, kervel, cashew cream sausje en paarse aardappeltjes
  • Een vork en een servet!

(Je weet dat gewone warme aardappelen snelle suikers zijn, maar wist je dat ze transformeren naar trage suikers als ze zijn afgekoeld in de frigo? Koude patatjes geven tot 6 uur energie! Een tip die ik leerde in de Digestion Sessions!)

London food

Post A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.